Vorhersage meiner<br />
Laune für kommenden<br />
Montag: Prinzipiell<br />
schlecht, ohne Aussicht<br />
auf Besserung.

Kommentare

T. Goldmann du? ?

E. Mahlberg E. Scholzen

😝

A. Köster ???

A. Perling ?

Elizabeth Bennet😆

Darryl Wenzel

R. Kleinlein ich aktuell ????

Ja Nin

L. Rens

B. Hütter

I. Bardehle ?

R. Götzelmann

J. Vater ???

Si Mo Ne R. Schumann ihr so??

W. ???

J. bist du’s ? ??

Der arme Montag. Kann gar nichts dafür😂

N. Stuchlik täglich ?

L. Rumpold ????

E. Buchholz ich..... morgen... und die ganze Woche....

Bei mir bessert ds sich erst am 03.07., hab ab da Urlaub 😂😍

Jaqii E. ???

V. Löffler ??

L. ?????

H. von Willimy deswegen bekommst du Montag frei?besser is!

A. Händler

L. ???

I. I. ?

U. Hirsch ?

🤣🤣🤣🤣

Das ist sicher interessant, aber das sollte einen nicht davon abhalten, daran zu denken, das in Australien 48 Millionen Kängurus leben und Uruguay nur 3.457.380 Einwohner hat. Das bedeutet, dass wenn die Kängurus sich irgendwann dazu entscheiden die Weltherrschaft an sich zu reißen und Uruguay angreifen, dass jeder Uruguayer im Schnitt 14 Kängurus bekämpfen müsste. Und sollten die Kängurus siegen, dann heißt das Land Känguruguay. Nur mal so nebenbei.

Kjo është një dëshmi që do t'u them të gjithëve ta dëgjojnë. Unë jam martuar për katër 4 vjet dhe në vitin e pestë të martesës sime një grua tjetër kishte një magji për të hequr dashurinë time nga unë dhe im shoq më la mua dhe fëmijët dhe ne vuajtëm për 2 vjet derisa më dolën në një postim ku kjo burri Dr. oduo ndihmoi dikë dhe unë vendosa ta provoj për të më ndihmuar të kthej të dashurin tim në shtëpi dhe më besoni, thjesht i dërgoj foton time atij dhe burrit tim dhe pas 48 orësh siç më tha ai pashë një makinë që ai hyri në shtëpi dhe ja, ishte burri im dhe ai erdhi tek unë dhe fëmijët dhe prandaj jam i lumtur që të bëj secilin prej jush ta takojë këtë burrë dhe ta kthej të dashurin pranë vetes. dërgojini atij mesazh në whatsapp (+2347057387057) https://www.facebook.com/DR-ODUO-108852761618143/

Kjo është një dëshmi që do t'u them të gjithëve ta dëgjojnë. Unë jam martuar për katër 4 vjet dhe në vitin e pestë të martesës sime një grua tjetër kishte një magji për të hequr dashurinë time nga unë dhe im shoq më la mua dhe fëmijët dhe ne vuajtëm për 2 vjet derisa më dolën në një postim ku kjo burri Dr. oduo ndihmoi dikë dhe unë vendosa ta provoj për të më ndihmuar të kthej të dashurin tim në shtëpi dhe më besoni, thjesht i dërgoj foton time atij dhe burrit tim dhe pas 48 orësh siç më tha ai pashë një makinë që ai hyri në shtëpi dhe ja, ishte burri im dhe ai erdhi tek unë dhe fëmijët dhe prandaj jam i lumtur që të bëj secilin prej jush ta takojë këtë burrë dhe ta kthej të dashurin pranë vetes. dërgojini atij mesazh në whatsapp (+2347057387057) https://www.facebook.com/DR-ODUO-108852761618143/

Kjo është një dëshmi që do t'u them të gjithëve ta dëgjojnë. Unë jam martuar për katër 4 vjet dhe në vitin e pestë të martesës sime një grua tjetër kishte një magji për të hequr dashurinë time nga unë dhe im shoq më la mua dhe fëmijët dhe ne vuajtëm për 2 vjet derisa më dolën në një postim ku kjo burri Dr. oduo ndihmoi dikë dhe unë vendosa ta provoj për të më ndihmuar të kthej të dashurin tim në shtëpi dhe më besoni, thjesht i dërgoj foton time atij dhe burrit tim dhe pas 48 orësh siç më tha ai pashë një makinë që ai hyri në shtëpi dhe ja, ishte burri im dhe ai erdhi tek unë dhe fëmijët dhe prandaj jam i lumtur që të bëj secilin prej jush ta takojë këtë burrë dhe ta kthej të dashurin pranë vetes. dërgojini atij mesazh në whatsapp (+2347057387057) https://www.facebook.com/DR-ODUO-108852761618143/

Burri im më ka braktisur muajt e fundit tani, ai refuzon të kthehet në shtëpi sepse u mbajt nga një grua të cilën sapo e takoi, për këtë, unë kam vuajtur dhe kam qenë një betejë e vështirë, por vendos ta bëj të gjitha mjetet për t'u siguruar që burri im dhe unë të kthehemi bashkë si më parë, pastaj hyra në internet atje pashë kaq shumë komente të mira për Dr Morrison saqë u desh të kontaktoja me të dhe t'i shpjegoja problemin tim dhe ai më premtoi se do të më ndihmonte ribashkimi i martesës sonë së bashku në 48 orë. burri im erdhi në shtëpi dhe sjellja e tij iu kthye burrit me të cilin u martova. Nuk mund ta falënderoj mjaftueshëm Dr Morrison R. për atë që bëri për mua, jam shumë mirënjohës dhe nuk do të ndalem kurrë të publikoj emrin e tij në internet për punën e mirë që ka bërë për mua. faqja e tij në Facebook Link direkt:? Dr Morrison solution home

Warum wollen immer weniger junge Menschen HEIRATEN in Deutschland? Umfrage in Butzbach ! E. TV https://youtu.be/Z1W5KtPnOWA

Das hört sich nach einer krankheit an und mit der solltest du mal zum arzt gehen :)

V. Schreiber-Hohn V. Schreiner ???

Charleen Born 🥲

F. Gann, F. Pieringer ????

Verstehe ich nicht. Als Rentner ist jeder Montag Feiertag.

??Wow einfach nur genial?? 8 Kilo in 21 Tagen ? Blitzrezepte zum Abnehmen, extrem sättigend! ? Ohne S., kein hungern und mit vielen tollen Rezepten aus dieser Gruppe. ? Sieh selbst - du wirst staunen ? ? ???????????? ?Leckereien für mehr Wohlbefinden - Unsere Erfolge

Also bei mir nicht ... Hab morgen frei 😎

Made My Day

Jetzt anmelden um zu kommentieren